Oodata on nii põnevaid esinejaid kui ka kaasahaaravaid arutelusid, samuti tutvustavad paljud ettevõtted ning organisatsioonid oma tooteid ja teenuseid. Loomulikult ei puudu ürituselt ka meelelahutuslik osa, kus isetegevuslased näitavad oma parimaid oskuseid ning nautida saab armastatud Eesti artistide esinemisi.

Festivali kava on kokku pandud sihiga avada võimalusi, kuidas ka vanemas eas olla aktiivne ning leida erinevaid tegevusi ning väljundeid oma oskustele. Samuti saavad eakad festivalilt informatsiooni nendele suunatud teenuste ja toodete osas ning võimaluse tutvuda teiste eakaaslastega.

Konkurss!

Eelnevatel aastatel on publikut oma säravate esinemistega kostitanud erinevad tantsurühmad, ansamblid ja ka muud talendid mitmetest Eestimaa eri nurkadest.

Kui ka Sina tunned, et sinu kollektiiv (tantsurühm, ansambel jne) võiks Eakate Festivalil esineda, anna endast julgelt märku!

Ootame Sinu kollektiivi poolt kuni 5-minutilise planeeritava esinemise kirjeldust või videoklippi hiljemalt 15. veebruariks!
Esinemist koos kirjelduse või videoga saab mugavalt registreerida sellel veebilehel: https://events.delfimeedia.ee/eakatefestival2024

Esinejad avalikustatakse 4. märtsil 2024.

Vaata järele, kui menukas oli 2023. aasta eakate pidupäev!