Kahe peaauhinna võitja vahel läheb jagamisele 8500 kr raha ja 3000 kr väärtuses fotovarustuse kinkekaarte.

Võistlust on seni toetanud Kehrwieder, Turu Foto, Overall, Loodusfotovarustus, Maaleht, Eesti Loodus, Horisont, Loodusesõber ja LoFo.

Võistlusfotosid saab vaadata ja, võistlustingimustega tutvuda ja pilte üles laadida Maavalla koja uuel pildilehel KUVAKOND: http://www2.maavald.ee/pildid/

Hiie sõbra aunimetuse saamiseks võib esitada kõiki inimesi ja juriidilisi isikuid, kes on oma tegevusega oluliselt kaasa aidanud ühe või paljude pühapaikade hoidmisele või tutvustamisele. Aunimetusega tahab Maavalla koda tunnustada ja eeskujuks tuua neid inimesi, kes on ajaloolisi looduslikke pühapaiku ja nende pärandit hoidnud heade tavade vaimus ja põlisrahva hüvanguks.

Hiie sõbra aunimetuse väärilisi võivad esitada kõik era- ja juriidilised isikud. Ettepanek peab sisaldama: tunnustatava nime, tunnustamisväärse tegevuse kirjelduse ning kindla paiga puhul selle võimalikult täpsed asukohaandmed, samuti esitaja nime, telefoninumbri ja (e-)kirja-aadressi. Ettepanekud tuleb saata hiljemalt 31.10. Maavallakojale: koda@maavald.ee või Maavalla koda, p.k. 363 Tartu 51002.