Teise tulemusega lõpetas Misso vallavanem Urmas Peegel, kes lahendas kõige kiiremini sudoku ning võttis teised kohad lumerajasõidus sõiduauto ning ATVga ning reesõidus.

Kolmandaks tõusis lõpuks Vastse-Kuuste vallavanem Lennart Liba, kes võitis noolemängu ning tuli teiseks jääaugu puurimises.

Kokku võisteldi Värskas 11 alal, mille hulgast läks lõpptulemuse arvesse 7 parimat.

„Väga mõnus jõukatsumine oli," tunnistas esimest aastat Misso valda juhtiv endine ohvitser Urmas Peegel. „Enamik alasid ei sisaldanud meeletut sporti, küll aga rohkesti lühiajalisi nii vaimseid kui kehalisi pingutusi.

Kuna alad olid väga erinevad, polnud ka niisugust universaali, kes teistest oluliselt edukam oleks olnud." „Võrreldes eelmise jõuprooviga oli rohkesti uusi tegijaid," tunnistas mängude veteran, kõikidel talvistel mitmevõistlustel kaasa teinud Haanja vallavenem Juri Gotmans. „Loodan, et see polnud ühekordne nähtus." Edu aluseks luges Gotmans nii treenitust kui õnne. „Kui üks neist puudub, siis sa ei võida," lausus mees, kes võidurõõmu tundnud seni suvistel mitmevõistlustel.

Kokku tuli Värskas platsile ning rajale 21 vallajuhti, nende seas ka üks naine. „Natuke kahju on küll, et pole kellegagi oma võimeid võrrelda," tunnistas Lasva vallavolikogu esinaine Ave Tamra.

Eelmise talvise mitmevõistluse võitnud ja seekordsed korraldanud Värska vallavanem Raul Kudre lõpetas küll ise alles kuuendana, oli aga võistluse endaga väga rahul. „Minu eesmärk oli sportimise kõrval näidata Värska elu ning kultuuri. Loodan, et siia tullakse tagasi," lausus ta, kommenteerides üritusele tehtud kulutusi.