Koeru abivallavanem Ülle Jääger ütles aga, et temale meeldis kõige enam lamades täpsust lasta. "See oli hea puhkehetk," naeris naiste arvestuses kolmanda koha saanud Jääger. "Minu jaoks oli see iseenesest mõistetav, et ma sellel võistlusel osalen," lisas Jääger, kes sõitis ekstra selle jõukatsumuse jaoks Koerust Võrru.

„Võistlus oli võimalus igale omavalitsusjuhile oma valitsusala eest võistelda ja sellega ka 40 punkti tuua," kommenteeris juhtide võistlust Võrumaa spordiliidu tegevjuht ja talimängude kohalik korraldaja Merik Õun.

Õuna sõnul oli juhtide võistlus Eestimaa talimängude kavas esimest korda ning tähelepanu keskmes oli filigraanse soorituse asemel rohkem lõbususefaktor ja osavõtt.

"Kuna meil on talimängude kavas suusaorienteerumine, siis tegime ka juhtide võistluse selles stiilis," selgitas Õun. Niisiis oli osavõtjatel igas punktis üks harjutus. "Näiteks pidid nad tegema suusahüppeid, aga nii, et suusahüppe suusad käes tuli hüpates läbida kindel vahemaa," tõi Õun lõbusa näite.

Samuti tuli omavalitsujuhtidel saalihokikepi ja tennisepalli abil teha jäähoki slaalomit. Kavas oli ka laskesuusatamine, kus laskemoonaks sedapuhku lumepallid ning sihtmärgiks ämber.

Juhtide võistlusel osales 45 meest ja 6 naist. Välja kuulutati ka kolm parimat mees- ja naisjuhti. 

Mehed

I koht Raul Kudre - Värska vald
II koht Tiit Toos - Rõuge vald
III koht Jüri Linde - Pöide vald

Naised

I  koht Merlin Müür - Otepää vald
II  koht Riina Jääger - Tabivere vald
III koht Ülle Jääger – Koeru vald