Huvitav tähelepanek 2010.a oktoobrikuu kohta. See kuu on eriline, selles on 5 reedet, 5 laupäeva ja 5 pühapäeva. Seda juhtub kord 823 aasta jooksul.

Sellist kuud loetakse Feng Shui õpetuse järgi rahatoovaks. Saada see sõnum 8 heale inimesele ja 4 päeva pärast on oodata suuremat rahasummat. Kui sõnumit edasi ei saada lased juhuse (õnne) käest.

See on pesuehtne umbluujutt. Tegelikult juhtub üsna sageli, et ühes kuus on viis reedet, laupäeva ja pühapäeva. Selleks pole vaja muud, kui et 31-päevane kuu algaks reedega.

Kui tolle suurema rahasumma saamiseks kõlbab ainult oktoober, siis vaata näiteks 1982., 1993., 1999. ja 2004. aasta oktoobrit. Need on kõik samasugused nagu tänavune.

Kui õnneks kõlbavad ka muud viie R, L ja P-ga kuud, siis vaata kas või tänavust jaanuari. Ja järgmine selline kuu on juulis 2011.

Selle asemel et toda meili vms edasi saata, küsi sõnumi saatjalt, kas tõesti on tänavusest jaanuarist möödunud juba 823 aastat.

Ja mitme tuhande aasta vanust Feng Shuid ei maksaks üldse asjasse segada. Vana-Hiinas oli sel ajal, kui see õpetus loodi, kümnepäevane nädal ja enam-vähem 30-päevane kuu. Nii et seal ei saanud mingi väega viit reedet, laupäeva ja pühapäeva ühes kuus olla.