Kolmapäeva öö hakul on sadusid vähe. Pärast keskööd läheneb merelt madalrõhulohk ühes lume- ja lörtsisajuga. Hommikuks laienevad sajupilved Peipsi äärde, idapoolsetes maakondades võib ka tuisku teha. Edelatuul tugevneb 5-12, saartel puhanguti üle 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..-5, Ida-Eestis öö hakul kuni -9°C. Päeval liigub madalrõhulohk üle Eesti ning toob meile mahedama õhu. Sajab lörtsi, õhtupooolikul Lääne-Eestis ka vihma. Tuul pöördub järk-järgult läände ja loodesse ja on tugev. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks Ida-Eestis 0°C lähedale, lääne pool on sooja 1..4°C.

Neljapäeva ööga madalrõhulohk ühes sajupilvedega taandub ja pärast keskööd on suurema sajuta ilm. Puhub tugev läänetuul. Õhutemperatuur on -3..+2°C, sisemaal võib kohati -6°C-ni langeda. Päeval jõuab Rootsi lõunaossa uus madalrõhkkond, mis õhtuks juba mere idarannikule suundub. Saaremaal ja Hiiumaal hakkab keskpäeval lörtsi ja vihma sadama, õhtuks laienevad sajupilved üle Eesti, mandril tuleb põhiliselt lörtsi. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning on ennelõunal nõrk, õhtupoolikul pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on -1..+3°C.

Reede ööks liigub tsüklon piki Eesti-Läti piiri ida poole. Sajab lörtsi ja vihma, on jäidet. Õhutemperatuur on -3..+2°C. Päeva peale taandub tsüklon itta. Tuul pöördub põhjakaarde, on väga tugev, sadu läheb üle lumeks ja teeb tuisku. Õhutemperatuur langeb.

Laupäeval sajab taanduva madalrõhkkonna järel lund ja tuiskab. Puhub tugev põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4..-9°C.

Pühapäeval madalrõhkkonna mõju pisitasa väheneb. Vahete-vahel sajab nõrka lund. Põhja- ja loodetuul päeva jooksul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -4..-9, öösel võib Lõuna-Eestis -10..-14°C-ni langeda.